Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fundamentals Wim Hof Methode workshop

9 oktober 2022 @ 13:00 - 17:00

€107.50

In deze Fundamentals workshop krijg je de praktische basis vaardigheden van de Wim Hof Methode die jouw focus, energie en humeur een enorme boost geven en die de stress, spanning en fysieke klachten in jouw lichaam doen verminderen.

Een ijsbad of een koude douche maakt je gelukkig, vrolijk en sterk! Ga samen met gecertificeerd Wim Hof Methode instructeur Ronald Smit ervaren wat het is om 2 minuten in een ijsbad te zitten. Na het kennismaken en theoretische uitleg over de methode doen we voorafgaand aan het bad gezamenlijk ademhalingsoefeningen en dan met een goede focus en een juiste mindset is het tijd om in het ijsbad te stappen. Ervaar hierin de kracht van jouw lichaam en geniet van de rust in je hoofd. Stap daarna met een enorm overwinningsgevoel uit het bad en terwijl je een oefening doet om weer warm te worden geniet je van de gelukshormonen die door je lichaam heen razen.

Programma
13:00 – 13:15u: ontvangst met koffie en thee
13:15 – 14:30u: theorie en ademtechnieken
14:30 – 14:45u: pauze
14:45 – 16:00u: ademtechnieken
16:00 – 17:00u: ijsbad (optioneel maar door ons warm aanbevolen)
17:00 afsluiting

Voor wie: Wanneer de Wim Hof Methode op de juiste manier word beoefend kan het bijdragen aan een sterk, gezond en gelukkig leven. Omdat de ademhalingsoefeningen en koude training de fysiologie van het lichaam verandert kan dit grote gevolgen hebben voor mensen met een slechte gezondheid of bepaalde ziektes. Daarom het volgende advies.

Wanneer niet deel genomen kan worden aan de ijsbadworkshops:

  • Zwangerschap
  • Epilepsie
  • Secundaire vorm van Raynaud
  • Koorts, temperatuur boven de 37.5 graden Celsius

Annuleren en/of verplaatsen kan tot een week voor aanvang van de workshop, daarna is het niet meer mogelijk om te annuleren dan wel te verplaatsen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
9 oktober 2022
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€107.50

Organisator

Ice Cube Events
Telefoon
06 - 23 01 31 34
E-mail
info@icecubeevents.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Landgoed de Horst
De Horst 1
Driebergen-Rijsenburg, 3971 KR Nederland
+ Google Maps

Laat een reactie achter