Recensies

ruben

Ruben Stam

"Al jaren volgde ik Wim Hof en zijn bizarre uitdagingen. Pas later kwam ik erachter dat hij een methode had ontwikkeld die vele positieve effecten op je lichaam en geest hebben. Na een inspirerende Power Breath workshop van Ronald was ik ervan overtuigd dat ik hier meer over wilde weten. Samen met mijn moeder en twee broers ben ik daarom vandaag naar de Wim Hof methode workshop geweest van Ice Cube Events. Wat een fantastische middag hebben wij gehad! De fijne sfeer en top begeleiding heeft ons alle 4 geïnspireerd om hier nu verder mee aan de slag te gaan. Ronald en Lilian bedankt voor deze geweldige ervaring!"

claudia

Claudia Vesters

"Op mijn bucketlist stond ‘een ijsbad’ doen. Maar ja waar dan? Het moment dat Ronald begon te vertellen over de ademhalingstechnieken en het ijsbad wist ik genoeg en heb gelijk geboekt. Vandaag mocht ik het ervaren. De ademhalingsoefeningen zijn geweldig. Ronald en Lilian leggen alles rustig uit en begeleiden je meer dan goed. Als je er klaar voor bent is daar het moment van het ijsbad. Ook hier begeleid Ronald heel rustig en vertrouwd zodat je al snel de koude weldaad van het ijsbad en de sensatie van je lichaam gaat ervaren. Het is een absolute aanrader om jezelf te verwennen en goede ademhalingstechnieken te leren. Het ijsbad is een gift voor je lichaam. Voor een vitaal en energiek leven. Dank je wel Ronald en Lilian, ik kom zeker terug."

francisca

Francisca van den Berg

"Ik denk dat het nu een maand geleden is dat ik de workshop heb gevolgd bij Ronald en Lilian, en ik had van tevoren niet te impact kunnen verwachten die het mij gebracht heeft. Ik ben echt een enorme fan geworden van het koud douchen en de ademhaling, tijdens de workshop ben ik hier vertrouwd mee geraakt en door de fijne en goede begeleiding van Ronald heb ik het effect in mijn lichaam kunnen ervaren, en ik nu ik het dagelijks toepas voel ik de gezondheidsvoordelen in mijn lijf, meer rust en meer ontspanning. Dus echt een super coole aanrader, als je meer wilt leren over waar jouw lichaam toe in staat is en echt je gaat het verschil merken al je dit toepast in je leven. Lieve Ronald en Lilian super bedankt voor deze waanzinnige ervaring!"

evelyn

Evelyn Kemp

"In een opwelling gaf ik mijzelf een paar maanden geleden op voor dit event. Ik ben op zoek naar manieren om dichter bij mijzelf te komen/blijven en was nieuwsgierig naar de ademhalingstechnieken van Wim Hof. Vooraf en op de dag zelf was alles heel goed verzorgd. Goede informatie en stapsgewijze begeleiding naar het koude bad. De Wim Hof ademhalingstechnieken worden goed uitgelegd en begeleid geoefend zodat je weet wat je kunt verwachten. Lillian en Ronald zorgen samen voor een fijne, veilige en vertrouwde sfeer waardoor ik met vertrouwen dat koude bad in stapte. Ronald begeleid je rustig bij een goede ademhaling. Het is een stresssituatie voor je lijf, maar door een juiste ademhaling word je na 40 sec gewoon warm en kun je lekker blijven zitten. Ik ga door met deze voor mij nieuwe ademhalingstechniek, ben benieuwd wat het me nog meer gaat brengen. Nogmaals dank Lillian en Ronald en oja ook voor dat lekkere bananen-blauwe bessen brood, mjum!"

maartje

Maartje Broers

"Neem een schaal met overspannen, doe daar een schep depressie en een klodder burn-out bij en je hebt de ingrediënten die ik in me mee droeg toen ik afgelopen zondag ‘in het ijsbad’ ging zitten. Ik ken Ronald en Lilian al een aantal jaren privé en ze kunnen zo passievol over de Wim hof methode vertellen dat ik dacht, waarom niet? Ik heb het ervaren als een geweldige ervaring en het ijsbad was voor mij een toetje na een goed voorgerecht en een fantastisch hoofdgerecht. Ronald en Lilian vertellen eerst van alles over wat het voor lichaam en geest kan doen en leggen de ademhalingstechnieken uit. Deze brengen we erna liggend op een yoga matje in de praktijk. 3x een sessie van 30 ademhalingen met daartussenin een stop van ademen van tussen de 1 a 3 minuten. Bij mij een overweldigende ervaring. Bij de eerste ‘stop’ kreeg ik een lekker, zweverig en tintelend gevoel. De tweede ‘stop’ overmande mij met verdriet. Héél veel verdriet. Tranen stroomde langs mijn gezicht in mijn haar en oren. Verdriet wat er al lang zit maar door maskers altijd wordt verscholen. In de derde ‘stop’ woede. Boosheid. Lilian kwam bij me en besefte me toen dat ik nu echt maskers af moet doen. Bizar wat dit met mij deed. Het heeft mijn ogen geopend. Dinsdag Lilian aan de telefoon gehad en met tips, aanwijzingen, ademhalen en de juiste mensen ga ik nu alleen nog maar klimmen en niet meer (onbewust) dalen. Het ijsbad was een toffe ervaring waar je met je ademhaling de scherpe pijn van de kou aankan! Ik ben ongelofelijk blij dat ik het heb meegemaakt en ga als ik de ingrediënten; een bak geluk, schep liefde en een klodder overzichtelijkheid heb ga ik het zeker nog een keer ervaren. Iedereen bedankt voor deze dag!"

Sally

Sally Josten

"Wat een bijzondere ervaring. Na een flinke burn out, waarin mijn dagen bepaald werden door angstaanvallen en depressie een aantal jaar geleden, was ik nog steeds het vertrouwen in mezelf een beetje kwijt. Afgelopen zondag heb ik dit vertrouwen grotendeels teruggewonnen. Als lichaam en geest samenwerken dan ben je zoveel krachtiger dan je je kunt voorstellen. Ronald & Lilian nogmaals ontzettend bedankt!"

Ellen

Ellen Brummans

"Wauw! Wat een bijzondere ervaring! Ronald en Lilian wisten een prettige sfeer te creëren met persoonlijke aandacht. Erg bijzonder om te ervaren wat mijn lichaam aan kan en dat ik uiteindelijk zelfs met een glimlach in een nulgradenbad kon zitten. Ik wil nog een keer! "

boudewijn

Boudewijn Bood

"Ice Cube Events organiseerde vandaag een Wim Hof training. Op de mooie lokatie van Bed and Breakfast Opperdoes. Daar mocht ik vandaag bij zijn. Een hele mooie ervaring. Na een voorstel rondje en een uitleg over de Wim Hof methode en een stukje geschiedenis over Wim Hof, werden we bekend gemaakt met de ademhalingsoefeningen. Op de zolder van de B&B waar een prachtige trainings en yoga ruimte is, gingen we aan de slag. Na de eerste ronde was het duidelijk hier gebeurd echt iets. Daarna 3 rondjes oefenen en toen totale rust. tussen de 1 en 2 minuten niet ademen, ik dacht dat red ik niet maar blijkbaar is dat zo mooi om te doen dat je zelfs in een soort roes kan raken. Er werd bij mij best wel wat emoties geraakt zonder dat ik dat merkte. Later in de nabespreking kwam er wel het een en ander naar boven. Toen weer een rondje van 3 en dan opdrukken terwijl je niet ademt. Dat is vreemd ik deed er veel meer dan ik had verwacht. En toen het ijsbad. Een bad gevuld mijn ijs. Ja echte ijsklontjes, brrr koud.Daar kwam mijn EGO om de hoek, ach dat moet mij lukken. Of was dit een grens? door de goede en bezielende begeleiding van Ronald Smit lukt het om te genieten van mezelf en in het bad te zitten. Uiteindelijk zelfs 2 keer. En ook te weten dat wat mijn grens is en mag zijn. Compassievol naar mezelf zijn. Een prachtige manier om met je mindset om te gaan. Iets wat ik iedereen kan aanraden. Ik wil Ronald en Lilian bedanken voor hun passie en liefdevolle begeleiding. En iedereen die dit ooit nog eens wil doen, ik zou zeggen DOEN. En zeker bij Icecube Events"