Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterexpeditie Polen 2020

17 februari 2020 - 21 februari 2020

€750.00

*one time offer*

****omdat dit de eerste keer is dat we deze winterexpeditie organiseren worden er foto’s en video’s gemaakt voor promotiedoeleinden, uiteraard staat daar wat tegenover, de prijs is bijna tegen kostprijs****

Reis met ons mee op deze winterexpeditie naar de besneeuwde bergen van Polen, 5 dagen lang zullen wij ons bezig houden met het verkennen en verleggen van onze comfort zone in een magische omgeving. Met o.a. besneeuwde bergen op wandelen in korte broek, ijsdippen, fakkeltocht lopen en natuurlijk de dagelijkse Wim Hof ademmeditatie. Boost je energie en focus tot nieuwe hoogtes en geniet met ons mee van de kracht van de natuur en alle elementen.

Inclusief:
– Vervoer van en naar het vliegveld (Katowice)
– 4 overnachtingen
– Alle maaltijden (inclusief drinken)
– Alle activiteiten en het vervoer van en naar de locaties van deze activiteiten

Exclusief:
– De reis naar Polen (vliegtuig of auto)
– Reis- en/of annuleringsverzekering (wij raden aan om een aanvullende wintersportmodule op de reisverzekering af te sluiten)
– Alle versnaperingen om de maaltijden heen.

Deze reis is geschikt voor zowel de beginners als de gevorderden, vanaf 18 jaar oud. Het max. aantal deelnemers is 12.
Je kan niet deelnemen aan deze reis als je zwanger bent, last hebt van epilepsie of de ziekte van Raynaud hebt. Heb je een hart- en/of vaataandoening raadpleeg dan eerst je behandelend arts voordat je aan de Wim Hof methode begint.
Na inschrijving ontvang je van ons een email met daarin een lijst met wat je allemaal mee moet nemen, ook ontvang je van ons een gezondheidsverklaring die je moet invullen en ondertekenen.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Begin:
17 februari 2020
Einde:
21 februari 2020
Kosten:
€750.00
Evenement Categorie:

Organisator

Ice Cube Events
Telefoon
06 - 23 01 31 34
E-mail
info@icecubeevents.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Szczyrk, Polen
Szczyrk, Polen + Google Maps